Lundin Revisionsbyrå

Dags för nästa steg?

Vill du arbeta med hållbart företagande och redovisning eller revision?

Lundin Revisionsbyrå är en fullservicebyrå som vänder sig till små- och medelstora företag som söker ett personligt engagemang och snabb service för revision, redovisning och rådgivningstjänster. Vi växer och söker därför redovisningskonsulter och revisorer/revisorsassistenter som vill vara med på vår resa tillsammans med våra härliga kunder.

I våra ljusa lokaler på Vasagatan i Göteborg arbetar vi som ett lag tillsammans. Med gemensamt ansvar för uppdragen och ett genuint engagemang kan vi kontinuerligt leverera hög kvalitet. Vi tror på långsiktigt hållbart företagande och tillsammans med våra kunder skapar vi tillit och positiv tillväxt för såväl våra kunder som för samhället.

För att underlätta för våra kunders gränsöverskridande företagande är vi anslutna till Nexia International, ett internationellt nätverk för oberoende byråer etablerade över hela världen. Det genererar också uppdrag ifrån våra utländska kollegor inom hela nätverket till oss.

Vem är du då?

Vi ser gärna att du värdesätter ordning och reda, såklart tycker om siffror och också gillar att jobba med den värdeskapande analytiska delen som arbetet hos oss innebär. En positiv inställning till att hjälpa till för att stötta våra kunder i deras företagande tycker vi är viktigt. Eftersom du redan jobbar i branschen förstår du också att det periodvis är lite mer att göra och i andra stunder mindre. Du är en lagspelare som ställer upp och hjälper andra när det behövs men samtidigt inte tvekar att be kollegor om hjälp i de stunder du själv behöver det.

Är du redovisningskonsult med några års erfarenhet men har tröttnat på stress och att ensam ansvara för uppdragens alla deadlines? Eller har du jobbat ett par år som redovisningsekonom på ett företag och vill ta chansen att utvecklas vidare på en byrå?

Kanske är du revisorsassistent och har siktet inställt på att bli auktoriserad revisor?

Eller är du möjligtvis auktoriserad/godkänd revisor eller erfaren redovisningskonsult och intresserad av att ansluta dig till vårt förmånliga partnerprogram?

Varmt välkommen att höra av dig till Henrik Lundin, e-post  henrik.lundin@lundin.se.